HELP ME :)


2012-09-29 16:47:32 · Daily · 1 KOMMENTARER

Vilket bloggnamn?
  
pollcode.com free polls 
 
Hjälp mig välja mellan namnen över :) Tar bara någon sekund. Tack så mycket!

Ny kamera!!


2012-09-28 16:39:23 · Daily · 0 KOMMENTARER

 
Jippi! Nu har jag äntligen införskaffat mig en riktig fin kamera. Det är inte den nyaste modellen men räcker för mig. Vet ju knappt hur man använder den? Detta ska bli kul och få satsa lite mer på fotografering som är så kul (varje fall om man tar en del fina bilder). Och med den nyheten så ska jag nog starta upp en ny blogg. En med lite mer fokus på bild och inte massa långa inlägg där jag pladdrar på... Jag får se vad bloggen får heta... Ganska svårt med namn men har några idéer. 
 
Skriver mer senare när jag har bestämt mig. Kram kram till alla trogna läsare!

hellloooooo


2012-09-23 20:18:00 · Daily · 4 KOMMENTARER

 
 
Sorry att jag inte har skrivit på några dagar. Har jobbat lite på stans café (idag & igår) som ni säkert vet vid det här laget. Sedan har jag bara stalkat massa folk på YouTube, Facebook, Twitter etc. Så jag är väl nästan mer aktiv där en vad jag är här på bloggen. Tyvärr. Har också blivit ganska beroende i armband och försöker göra nya lite när jag hinner. 
 
Idag borde jag egentligen pluggat eller tja jag ivarjefall räknat lite matte. Men jag är så lat... har också lärt mig drika grönt te (med smak lol). Mumsigt värre! (iaf med lite honung)
 
Make sure to follow me on Twitter/Tumblr if you like what a post. Smiley face! (I can follow u back, just ask me)

Btw One Direction är ju bara så snygga i deras nya video! 

Nya glasögon


2012-09-21 17:14:07 · Daily · 1 KOMMENTARER


Vad tycks? Tycker bågarna är helt okej. Men känner mig helt snurrig i huvudet? (bild nr.2) Ni glasögon människor.. har ni också känt er snurriga när ni köpt nya glasögon när synen förändrats. Själv känner jag mig bara trött och hängig. Men det är väl för att jag inte har vant mig riktigt ännu.. Hoppas det blir bättre.
 
ÄNTLIGEN FREDAG! Ska nog sova resten av eftermiddagen. Tjo!

fall season is here


2012-09-21 15:54:29 · Daily · 0 KOMMENTARER

instagram @lindci
 
Blogg.se har en ny funktion där man kan lägga till bilder direkt från instagram. GRYMT! :) Följer gärna nya people som tar fina bilder, så känner du dig träffad? Comment below så kanske jag följer just diig!

Haha, hittade lite gamla teckningar


2012-09-19 18:29:34 · Daily · 1 KOMMENTARER


Så grym fantasi jag har då... 

Så skönt med nästan inga läxor denna veckan. Yeay! Grymt kul och CHILLA! Det är typ det ända jag gör. Bloggar, facebook, youtube, tumblr, wehearit etc. Och så är man ju med vännerna då och då. Fast vi träffas ju på skolan så det blir ju lite jobbigt och träffa de efter skolan också. Man tröttnar liksom på de... ;) Nä skojar bara! I love my friends, hihi!

By the way. Har köpt ett par nya skor idag. Ett par svarta kängor som passar ganska bra till höst/vintern. Kanske visar någon lite bild på de senare. Nu ska jag käka. Adios! (Vore bäst om jag lärde mig spanska till "Ibiza resan" haha :)

testar blogg.se's android app


2012-09-18 09:20:02 · · 3 KOMMENTARER

Skrev världens längsta meddelade igår. Testade blogg.se's nya mobil app till android. Så råka jag trycka bort allt. Så irriterande!

Själv sitter man i skolan nu. Har precis gjort pannkakor :)

Latest obsession: armband:)


Tips & tricks: Klädcollage


2012-09-15 12:33:00 · Creative · 5 KOMMENTARERHar du också svårt att välja kläder på morgonen? Gör ett collage vetja! Ni får säkert också hem massa höst/vinterkataloger nu och bläddra lite i de. Klipp ut vad du gillar och tycker är snyggt. Klistra på ett papper och sätt upp collaget på ex. insidan av garderoben. Bra inspiration när man är morgon trött! Sedan är det ju bara och göra nya collage när man tappat lusten och titta på det gamla.

Detaljer från mitt rum


2012-09-14 17:46:36 · Daily · 0 KOMMENTARERKan nog inte visa hela mitt pyttelilla rum. Ser så himla stökigt ut! Men har försökt röja undan så mycket det går de senaste timmarna. Satt också och pysslade med en liten inspirations grej som ni få se senare...
 
ÄNTLIGEN FREDAG!
CHILL CHILL. PARTY PARTY!

Swedish House Mafia - Don't You Worry Child ft. John Martin


2012-09-14 15:24:00 · Music · 0 KOMMENTARER

 
Asså ni kan inte förstå hur glad jag blir av att titta på denna videon! Vilken folkfest! Alla är så glada och älskar musiken, hoppar och dansar :) Verkligen synd att SHM ska splitras men musiken kommer alltid finnas kvar! WE WE ALWAYS LOVE Swedish House Mafia!!

London outfit


2012-09-13 22:48:52 · Fashion & style · 1 KOMMENTARER

 
London outfit
 Grym outfit som jag lätt skulle vilja ha på mig i London! Är med och tävlar om en resa dit + gå på CONOR MAYNARD's konsert! :) Vad väntar ni på? Va med och tävla ni med :) Länk
 
Btw ni måste lyssna på Conors album! Contrast. Love, love, love it! Favorit låten är väl "Vegasgirl" just nu. AY AY AYE, Like a Vegas girl!

Skolfoto


2012-09-13 17:04:57 · Daily · 0 KOMMENTARER
Vilken nigga asså! Här är väl typ de två bilderna som blev okej... Man ser ju att jag inte har något smink i varjefall. Åh så naturligt och fint! Haha nä men så perfekt hud har jag verkligen inte. Tur att jag fick reda på att vi hade foto första skoldagen, annars hade det blivit kaos!
Har ni tagit skolkort ännu? Blev ni snygga? :)
 

Miami 2 Ibiza


2012-09-12 18:18:25 · Daily · 1 KOMMENTARER

Okej jag och habibi har fått världens bästa idé! Vi ska åka till IBIZZZZZZZA! We gonna party and bull...! Och alla våra älskade DJ´s spelar ju där så det är ju perfekt! Miami 2 Ibiza. 

Smile, smile


2012-09-10 15:51:21 · Daily · 2 KOMMENTARER

Engelska redovisningen gick skit dåligt. Kan inte förklara med ord hur dåligt det gick, plus så blev jag lite avbruten minst 5 ggr. Hoppas läraren kände av det och gav mig lite extra cred för att jag stod ut.
 
Resten av skoldagen gick helt okej! Vi forsatte på danskoreografin på idrotten. Har gått ganska bra ändå.. Vi(jag och tjejkompisarna) har kommit på ganska mycket av "Turn up the Love" låten. Hope it works out!
 
Efter skool tog jag vaccinationen mot livmodercancer. Gick helt ok. Sticket kändes knappt. Bara när själva vaccinet sprutades in. AJ*!"(#%&"/#Y". Har inte alls någon verk nu, och hoppas jag inte får det heller. Och nu måste man då plugga..... tagga.. not. Vill verkligen få bra betyg i Kemi!
 

Bling bling


2012-09-08 17:25:06 · Daily · 0 KOMMENTARER


Tjohej! Har inte skrivit på några dagar. Sorry! Har pluggat en del, vatt med kompisar och idag jobbade jag lite.. Snart måste jag väl skriva lite stödord till engelska redovisningen på måndag. 

Vill ni få se lite mer av vad jag gör på dagarna kan man ju också följa mig på instagram @lindci. La till en instagram-widget i menyn också :)

120905


2012-09-05 16:11:31 · Daily · 2 KOMMENTARER

weheartit


Håller på att skriva klart engelska uppsatsen. Förstår inte riktigt på grejen med att sammanfatta en text... den blir ändå skit lång? Efter skolan tog jag ett blodprov till ett allergitest. Får se om det visar säga vara något annat än pollenallergi.

Det gick bra på dansen igår och badminton träningen var jobbig med väldigt mycket spring men ganska kul ändå. Känns så bra efter man har gett allt vad man kan.
Bluuue + help miii


2012-09-04 14:03:00 · Daily · 3 KOMMENTARER


Så här glad blir jag när jag tittar på alla världens snyggingar. Lol. Britter<3

Förresten kan ni inte tipsa lite. Vad vill ni se på denna bloggen? Mer om mig själv? Vad jag hittar på på alla mina super äventlyrliga dagar? Eller tja mer foto... asså jag suger hårt på att blogga.. HJÄLP :D

apple pie


2012-09-03 19:37:53 · Daily · 2 KOMMENTARER

 
Vad har jag gjort under helgen. JO... jag har slängt ihop en liten paj. Ser verkligen ihop slängd ut och med lite "snabb vanlijsås" som sätter sig som ett fint lager fett ovanpå. Och så har man stalkat massa ÜBER snygga BRITTER på youtube. Ett fint exemplar är tillexempel: Jack Harries. You better check him out.

Sedan har ju livet flutit på som vanligt. Jag lever i varje fall. 

Godmorgon


2012-09-02 08:53:00 · Daily · 2 KOMMENTARER

Nu ligger jag på magen och surfar lite på mobilen. Kan väl blogga tänkte då min trötta hjärna. Idag ska jagspela med orkestern. Vet knappt vad vi ska göra egentligen, men typ marschera till något ställe och sedan får man väl lite fika? Haha de flesta som spelar i denna orkestern kunde nästan vatt ens föräldrar/farföräldrar. Men det finns några yngre också.

På tisdag så börjar dansen. Borde vara taggad men jag tycker att vi knappt lär oss något. Och avgiften blir ju bara dyrare och dyrare... Vad ska jag göra?

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Toghether


2012-09-01 14:49:42 · Movies, videos & stuff · 0 KOMMENTARER

 
Älskar låten! Älskar videon! Taylor är så vacker och han är ganska snygg ändå, haha.

256 dagar tills sommar 2013


2012-09-01 10:02:00 · Natur · 1 KOMMENTARER


En bild jag tog i somras.