Fullt upp - ny mobil


2012-03-28 20:34:46 · Daily · 0 KOMMENTARER

Sorry för den sämsta bloggningen ever! Har gjort en massa annat och inte hunnit med helt enkelt. Skärpning på mig!

Först kan jag ju berätta om min mobil. Köpte en ZTE Blade. En superbillig smartphone som fungerar bra för sitt pris (alltså väldigt prisvärd). Största "problemen" jag stött på är den korta batteritiden. Inte särskilt bra.. Och sedan locket på baksidan är väldigt svårt att få upp. Man blir också väldigt rädd att ta sönder den. Annars är allt väldigt bra. Just det kameran är inte den bästa heller men man kan ju inte räkna med det då mobilen kostade runt ynka 1000 spänn.

Positiva saker: väldigt prisvärd, bra skärm, skönt grepp, har knappar (hem, menu, bakåt) inte många touch-mobiler som har det längre - jag gillar det andra inte.

Kommer nog också att dela med mig av mina bästa appar och teman till Go Launcher!

!Glömde nämna en sak. Jag köpte mobilen med Comviq. Då får man tyvärr med massa comviq-reklam-crap. Det står Comviq på baksidan av mobil (inte så man bryr sig skit mycket). Kommer också upp deras icon när man startar mobilen. Sedan finns det för inställa appar som inte kan tas bort om man inte rota mobilen. Bara så ni vet om det, ifall någon av er skulle vilja köpa den!«Namn
«Mejl (visas ej)
«Blogg


Kom ihåg mig?
bloglovin