Earth hour - Ska du släcka?


2012-03-31 14:01:13 · Daily · 4 KOMMENTARER

Ska du släcka? Vill du veta mer om Earth Hour? Klicka här

Bästa android apparna: Magic Hour for me (Instagram)


2012-03-31 13:43:43 · Tips & Tricks · 3 KOMMENTARER

UPDATE: Nu har instagram kommit ut på Android mobiler också. Sjukt bra så jag rekommenderar den istället för Magic Hour då man kan dela med sig av sina bilder :) Fast på Magic hour for me så får man mer frihet att redigera och ladda ner olika filter. På Instagram är det ju begränsat antal, men det är inget stort problem.

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM: @LINDCI

Cred till skärmdumpen här

Vi börjar med Magic Hour for me. Här har vi en app för er som gillar att ta kort lägga på filter, ändra curvor, skuggor, lägga till ram m.m. Super bra att man kan redigera bilden direkt på appen.

Har inte testat eller haft instagram (finns ju bara till iPhone) men jag skulle tro att det är något liknande. Dock så har man inte något "account". Så man delar inte bilder till varandra eller följer personer och sånt. Rätta mig om jag har fel.

Vakna kl.4.30 å ändå pigg och glad


2012-03-29 17:52:25 · Daily · 3 KOMMENTARER

Lilla Pandis och jag. Fina ringar under ögonen har jag också.

Hum vaknade über tidigt och kunde inte somna om. Men som tur var att vi hade bara chillektioner idag. Bild-hemkunskap-musik. Allt har gott så bra så. Dock så stank leran vi jobbade med något otroligt. På musiken visade vi upp vår "cover" på Titanium för hela "musik-gruppen" eller vad man ska säga. Det gick ganska okej, men imorgon blir det uppvisning för lärare och andra elever. Lite nervös är man ju. Själv spelar jag då keyboard och ja vad mer kan man berätta.

Jo snart är det påsklov! Jippi, då ska man nog hälsa på kära bror i Göteborg och va med vänner, chilla + göra bloggdesigner. Ber om ursäkt till er som står i kön att det tar sin tid...

Söta blommor


2012-03-28 20:37:06 · Mixed · 2 KOMMENTARER

Tagen med min ZTE Blade

Fullt upp - ny mobil


2012-03-28 20:34:46 · Daily · 0 KOMMENTARER

Sorry för den sämsta bloggningen ever! Har gjort en massa annat och inte hunnit med helt enkelt. Skärpning på mig!

Först kan jag ju berätta om min mobil. Köpte en ZTE Blade. En superbillig smartphone som fungerar bra för sitt pris (alltså väldigt prisvärd). Största "problemen" jag stött på är den korta batteritiden. Inte särskilt bra.. Och sedan locket på baksidan är väldigt svårt att få upp. Man blir också väldigt rädd att ta sönder den. Annars är allt väldigt bra. Just det kameran är inte den bästa heller men man kan ju inte räkna med det då mobilen kostade runt ynka 1000 spänn.

Positiva saker: väldigt prisvärd, bra skärm, skönt grepp, har knappar (hem, menu, bakåt) inte många touch-mobiler som har det längre - jag gillar det andra inte.

Kommer nog också att dela med mig av mina bästa appar och teman till Go Launcher!

!Glömde nämna en sak. Jag köpte mobilen med Comviq. Då får man tyvärr med massa comviq-reklam-crap. Det står Comviq på baksidan av mobil (inte så man bryr sig skit mycket). Kommer också upp deras icon när man startar mobilen. Sedan finns det för inställa appar som inte kan tas bort om man inte rota mobilen. Bara så ni vet om det, ifall någon av er skulle vilja köpa den!

VÅR!


2012-03-25 17:17:03 · Daily · 6 KOMMENTARER

Snäll brusha jag har :) Mums, yankie.

Åh vad jag älskar vädret!! Så himla skönt! När det är så ljust ute så blir man SÅ mycket gladare! Åh vad jag har lust att ta en prommenad, springa eller ja göra vad som helst. Utom en sak..

... sitta hemma och försöka plugga. Det går ju inte särsklit bra heller.

we♥it

Blommor & Hungerspelen


2012-03-24 13:04:23 · Daily · 4 KOMMENTARER

Vi har massa konstiga fula växter hemma. Typ gröna och väldigt fula. Men sen såg jag att en helt plötsligt hade fått fina blommor!!! Najs. Inget märkvärdigt egentligen.

Och så hade ju hungerspelen preimär igår. Dock så var jag inte på den... men kanske ser den idag eller imon :)
Ni som har sätt den. Var den bra??!!! Det är nog självklart. Story'n är ju så grym :)

Ny bodylotion


2012-03-23 20:38:53 · New stuff · 0 KOMMENTARER

bild tagen från mobilen.

Blivit lite beroende av Draw something (vem är inte det liksom). Så ni får spela mot mig!! Jag heter: lindaahs

Mobilbloggar med ny phone


2012-03-23 20:01:01 · Daily · 1 KOMMENTARER

Har skaffat min typ första smartphone som dock inte är så smart. Eller det är nog bara jag som har klumpiga fingrar. Jag lägger upp bilder senare. Hum vad har jag mer att berätta, jo vi hade fysik prov idag. Hoppas det gick bra :) Har också fått en ny hudkräm. Hum kan man inte på lägga upp bilder ?

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe


2012-03-23 18:10:26 · Music · 0 KOMMENTARER


Favorit låten just nu :)

Favorit toppen


2012-03-21 14:19:46 · Fashion & style · 13 KOMMENTARER

Köpte den på Sisters för nårra år sedan :) Älskar färgen! [Sorry för den dåliga kvaliteen men som sagt så har jag inte min kamera hemma...]

Just det vad tycker ni om den nya designen? :)

lindci.tumblr.com


2012-03-20 18:16:01 · Daily · 5 KOMMENTARER

Har haft tumblr ett tag. Igår bytte jag namn från llindas -> laughinglinda update: lindci. Klicka på bilden om ni vill få lite inspiration :) Tycker det är ett jättekul sätta att rebloga massa fina bilder och så kan man lägga upp text, musik, citat m.m.

Today's inspo - Waiting for summer


2012-03-18 17:34:55 · Fashion & style · 14 KOMMENTARER

Riktigt vacker och häftig bild.
LÄNK

I just wanna make you sweat


2012-03-15 16:47:49 · Creative · 15 KOMMENTARER

Min fina Avril tröja som säkert luktar svett nu. Håller nämligen på och steppar för fullt. Ska lära mig den där "time steppen". Det är faktiskt himla kul med stepp! Diffrent but fun, liksom.

Update: Seriöst, jag svettas som en GRIS!

Sophia Grace and Roise - Moment 4 Life (ft. Nicki Minaj and Drake)


2012-03-14 20:51:09 · Movies, videos & stuff · 3 KOMMENTARER

Verkligen världens bästa kvalitee*


2012-03-14 19:39:49 · Daily · 0 KOMMENTARER

*Går inte att skriva é så tror inte jag är dålig på att stava. Vilket ni egentligen har rätt i.

Bara för att jag ska försöka blogga varje dag så får jag väl ta och slänga in ett inlägg nu. Med de bästa cambilderna också. Min kamera har jag nämligen lånat ut och den andra kameran suger rent ut sagt. Kära systemkameran som jag "kanske" planerat att köpa får vänta ett tag till.

Eeeh bilderna över: 1. Min bildmapp? 2. Ful tvåpunktsperspektiv hus. Vi skulle nog vara klar med den tills imorgon fast jag har nog "lite" kvar att göra. Ska jag vara ärlig så är jag ganska kass på perspektiv. Titta bara på trappan. Helt åt skogen, haha. Jag ritar hellre porträtt.

Bättre sent än aldrig


2012-03-13 19:08:32 · Daily · 5 KOMMENTARER

En neggativ sak med mig är att jag kan vara ganska impulsiv. Att jag helt plötsligt kommer på att jag verkligen behöver en almanacka är väl inte så farligt. Men ibland så gör jag konstigare saker. Jag sitter och tänker (borde egentligen göra läxan) så kommer jag på "aye jag har lust och bygga en hylla där jag kan ställa alla mina skit prylar". Okej inte så bra exempel men ibland får man liksom tankar så går man bara och försöker "uppfylla" de. Brukar oftast gå dåligt eftersom det krävs planering. Åh vad smart att jag har en kalender då!
Måste bli bättre på att koncenterar mig! Har lätt att byta ämne. Dags för plugg...

Paprika


2012-03-11 20:29:13 · Daily · 9 KOMMENTARER

Hum vad har jag gjort denna helgen. Jo bänkat mig framför tv och tittat på Friidrotts VM och Melodifestivalen + lite skidor, slalom. Vilket liv asså!
Mamma har tjatat på mig. "Du måste kunna laga mat!" La-di-da.. Inte superduper kul direkt.
Jag var också tvungen att komma på lite övningar till uppvärmningen imorgon. Hoppas det går bra! Wish me luck!

PS: Ni får gärna vara med i designutlottningen här.

Detta pysslade jag med igår


2012-03-10 13:24:28 · Creative · 6 KOMMENTARER

En gammal väska vi gjorde på slöjden för nåt årsedan. Förnyade den med att sy lite runt knapphålet och så kortade jag ner snöret, så den hänger ner till magen. Ganska ful så jag ska nog köpa en sån här från Monki:

BINGO!


2012-03-07 18:55:56 · Daily · 4 KOMMENTARER

Kom ni håg tiderna när man satt bänkade framför tvn och tittade på Bingolotto. Tio - etta, nolla. Haha det var tider det. Det gör ni kanske fortfarande? Även om man inte vann något så var det roligt och sitta med hela familjen. Nu har alla sina egna datorer och gör sin egna sak...  Kom ihåg när man körde bingo i skolan. Älskade typ sånna spel för på den tiden hade jag "tur". Brukade "skriva in" de rätta numrerna. Nu finns faktiskt ett väldigt smart sätt att spela bingo. På nätet så klart. Kanske nåt man kan testa på någon. Liksom varför inte? Alltid kul och testa på något nytt. Dock vet jag inte om det är min grej men kanske din?

Designutlottning #1


2012-03-06 18:42:25 · Bloggdesign · 5 KOMMENTARER

Så nu har jag fått 20 followers på Bloglovin'. TUSEN TACK, I LOVE YOU ALL!!! Detta ska ju firas med en designutlottning som jag lovade.

För att delta i utlottning:
- Följ mig på Bloglovin'. Mina riktiga läsare gör ju redan det ;)
- Gilla detta inlägg.
- Skriv en kommentar att du är med + nummret som du blev när du gillade inlägget på bloglovin

bloglovin

För extra chans:
- Skriv ett inlägg och länka till min blogg och detta inlägg. Glöm inte att länka ditt inlägg i kommentaren!
Hatar du rosa? Lugn jag ändrar så att designen passar dig och din "stil". Egen profil får du självklart och bilderna i headern byts ut om du vill.

Dagens smarta tips


2012-03-06 18:33:51 · Fashion & style · 3 KOMMENTARER

Knutnålar! Jätteanvändbara om man ska sätta upp håret i en "bulle", donut, flätor m.m. Jag får inte säga för mycket eftersom jag inte har testat de än. Men det lär gå mycket lättare nästa gång jag sätter upp en donut.

Köpställen: Kicks, andra ställen där man säljer hår accessoarer. De var slut sålda på Kicks så jag köpte mina på City Gross (dock vet jag inte om det är samma kvalité).

Frääscht


2012-03-05 16:48:51 · Daily · 17 KOMMENTARER

Ändra lite på headern. Blev ganska nöjd och älskar cupcak'n! Jag kanske ändrar bilderna senare, dock så tycker jag de är väldigt fina.

En annan sak. Är det bara jag som tycker att Spotify har fått MYCkET bättre ljud? Kanske bara jag som inbillar mig eller så luras jag av min grymma lista. Haha.

Och sist fick jag en supersnäll kommentar.

FET LÄNK HÄR

PS.Shit! Bara 1 mer följare på bloglovin så kommer en design lottas ut. Najs va? smilie

Cupcakes ftw!


2012-03-05 15:03:02 · Food & Sweets · 3 KOMMENTARER

Man måste bara älska we♥it! Cred: tryck på bilderna

Länkbyte


2012-03-05 14:48:01 · Daily · 0 KOMMENTARER

Klicka på bilden för att komma till Olivias blogg

Prat, mobil & tråk


2012-03-03 20:17:21 · Daily · 8 KOMMENTARER

weheartit

Var beredd på ett tråkigt inlägg. Är det ens lagligt att lägga upp sånt här?

Är så himla trött. Denna dagen har vatt riktigt meningslös. Haha! Har tittat efter mobiler i princip hel dagen (förrutom när jag åt och titta på Modern Family, New Girl och Suburgatory). Efter som jag inte bryr mig så mycket om att ha den nyaste mobilen eller en iPhone 4(s) så kommer jag köpa en prisvärd mobil. Väldigt billg men okej typ. Då kan jag lägga pengar på en systemkamera senare... Känner inte att jag har behov av en jättegrym supermobil. Valet är mellan en ZTE Blade och Samsung Galaxy Gio. Om ni åsikter nåt att dela med er av? KOMMENTERA! :) Ni är bäst!
Så fluffigt hår har jag verkligen inte i vanliga fall. Just sayin'

Länkbyte


2012-03-02 20:29:34 · Daily · 2 KOMMENTARER

Klicka här för att besöka Lisas blogg.

Q&A - Design


2012-03-01 18:48:00 · Q & A · 5 KOMMENTARER

Gör du gratis designer?
Nej det gör jag inte. Vill gärna ha något tillbaka eftersom det tar några timmar att göra en design.

Hur mycket kostar en design?
100kr/st. Jämt, bra & billigt!

Varför tar du betalt?
Därför att ingenting är gratis nu för tiden. När jag gör en design tar det oftast några dagar. Den tiden skulle jag kunna lägga på något annat. Man vill ju få lite tillbaka. Jag skulle tyvärr inte hinna att göra designer gratis men nu får jag in beställningar då och då. Det tycker jag är lagom.

Hur gör du dina designer?
Jag använder Photoshop cs5 och "kodar" gör jag ju själv.

Hur har du lärt dig?
Jag har alltid tyckt att det är kul och ha en egen blogg man kan designa. Är man nyfiken och vill lära sig så går allting mycket lättare. Men ibland fastnar man och då får man försöka hitta svaret.
Det finns många tutorials man kan hitta på google, youtube m.m. Det är bara att söka! Det var nog så jag lärde mig. Jag hittade massa tips genom google.

Hur länge tar det att lära sig?
Hum..beror på hur mycket tid man hinner lägga ner och hur "nyfiken"/intresserad man är. Jag har haft många bloggar och startade min första blogg 2008-2009 eller nåt? Då blev jag direkt intresserad av att skapa designer. Sen hade jag väl paus till ca Januari 2011 då jag startade Cody Simpson bloggen och började göra designer igen.
Man stöter på kluriga saker då och då så man lär sig nya saker hela tiden.
Svar på frågan ... om man vill lära sig grunder&basic stuff tar det väl nårra månader- nåt år? (beror hur mycket tid man lägger ner). Men de riktiga grymma webbdesignerna som håller på och kodar HTML varje dag har väl hållt på ganska länge. Eller det är i alla fall vad jag tror.

Vill du beställa en design? Mer info här