Global eye


2012-07-28 17:08:06 · Fotografier · 0 KOMMENTARER

Just nu så sommarjobbar jag lite på ett café i stan. Känns som jag inte hinner med så mycket och tiden går så fort. Hade planerat att bada med en kompis idag men det vatt ju lite trist väder med regn och åska. Men nu ser det ju jättefint ut! 
 
OS tider är det ju också nu. Orkade ärligt talat inte titta på hela invigningen. Var det ens någon som pallade? Alla somnade säkert efter någon timma ;)

Creamy


2012-07-27 20:48:32 · Fotografier · 4 KOMMENTARER

Ett inlägg om hår


2012-07-26 18:37:10 · Fashion & style · 7 KOMMENTARER

Grymt fin frisyr! LÄNK. Önskar jag hade sådant vackert hår. Tror mitt hår är lite för "stelt" och hårt, tyvärr.. Men ska försöka testa att göra det någon gång. Dock lär det nog inte bli lika fint som den där grymma tjejen.. Vill ni också testa att göra denna häftiga HOT.CROSSED.BUN? Länka i kommentarerna så jag får se :) Eller om du har något annan skojig frisyr.

Dancing is so beautiful


2012-07-19 20:30:55 · Movies, videos & stuff · 0 KOMMENTARER

 
Senaste dagarna har jag mest suttit och tittat på serier och massa grymma dans-videos. Blir helt förälskad! Önskar att jag kunde vara lika grym som de... Man blir lite avundsjuk, dock så har du ju kämpat för att bli så grymma. Tränat och tränat. Synd att det inte fanns någon lite större "bättre" dansskola här i närheten. Får väl lära mig genom youtube haha! Never say never.

Confessions of a Shopaholic [movie]


2012-07-15 20:31:36 · Movies, videos & stuff · 5 KOMMENTARER

 
 


Har tänkt och se denna film när den kom ut 2009 men gjorde aldrig det men nu när den flög upp i tanken så passade jag på. Sjukt bra var den! Älskar hela storyn och "Rebecca" är så himla rolig! Ibland så pinsam att jag håller på att dö av skratt. Och så klart är det en liten kärlekshistoria, vem älskar inte det? Grym film som rekommenderas starkt till alla som vill se en rolig film om shopping, vänner, kärlek :) En riktig tjejfilm♥ Vill verkliga att det ska göras en fortsättning :)!

Shoppaholic


2012-07-15 18:25:04 · New stuff · 3 KOMMENTARER

1. Vit skjorta - Cubus. 2-4 Shorts, chinos o topp - HM. 5. Linnen - Gina
Allting på rean! Greaaat! Den vita skjortan behövde jag till orkestern, linnen behövde jag nog till dansen. Vi brukar ofta ha det på uppvisningar om vi inte har några "speciella" scenkläder. Andra toppen tyckte jag var jättesöt, med ganska häftigt mönster (gjort av någon konstnär? som samarbetat med HM).

Hade ett par ljusa chinos tidigare men har nu blivit för små. (Blir ju bara fetare för varje dag, haha). Så nu hittade jag ett till par +ett par blå. För bara 75kr/st! Shortsen var också ganska söta och fick komma med hem. Hoppas bara det blir lite varmare nu!

EXKLUSIVT ERBJUDANDE TILL MINA LÄSARE


2012-07-14 16:12:18 · Mixed · 1 KOMMENTARER


Ni får gärna dela inlägget till vänner och bekanta :) Vem vill liksom inte ta del av detta grymma erbjudandet? Men som sagt först till kvarn :)
Har ni frågor så kan ni bara kommentera/mejla mig.

Göteborg pt.2 - Nordstan


2012-07-14 15:54:42 · Resor · 1 KOMMENTARER

Bästa shopping stället? Nja.. det är ju kul och sticka ditt när man är i Göte. Dock så tröttnar man kanske lite när man vatt där några gånger. Men ändå ett helt okej ställe att hänga på. Finns endel mysiga fika ställen och det är alltid trevligt när musiker ska sjunga och spela.

Bilden stogs ganska tidigit på dagen så det vatt inte så mycket människor. Men vid lunch eller när folk ska hem från jobbet kan det va ganska trångt. Gäller att sicksacka för att komma i rätt snabba "filer". 

Göteborg pt.1


2012-07-13 17:26:55 · Resor · 1 KOMMENTARER

Nu är jag tillbaka efter några dagars skoj i kära Göteborg! Det blev en hel del shopping och tunga fötter som släpades runt på Nordstan. Men helt klart värt det! 
 
De första dagarna var det grymt väder! Var bara lite igår som det regnade...där av bilderna över. Får skriva mer/visa lite fina grejer jag köpt när jag inte är så himla trött längre. Har typ "tåg-lag" (motsvarande jetlag). Typiskt SJ och strula med vagnar etc. Och varje gång får man lite ersättningsfika haha! 

Off to Göteborg!


2012-07-07 19:57:12 · Daily · 4 KOMMENTARER

Börjat packa lite kläder till Göteborg! Ska hälsa på min bror. Kommer nog bli mycket shopping och långa promenader i Slottskogen. Och vem vet, kanske hittar man en fin liten kamera som man kan ta med sig hem...(inte från skogen då men kanske någon elektronikbutik, hihi)
 
Pss...Har sommarjobbat på café några dagar, så bloggningen har inte varit på topp. Så trött i benen man blir! Sen gjorde jag någon 5minuters pilates träningsgrej för lår+rumpa. Sååå, kan typ inte gå.. Haha måste verkligen träna upp mina musker!

After work


2012-07-02 21:56:14 · Daily · 7 KOMMENTARER

Efter jobbet (sommarjobbar lite på ett café) så hämtade jag ut en "gåva". En populär pocketbok tror jag det är. Niceville heter den i varje fall... den finns nog på film också. Är en sån här person som brukar gilla trender när det gäller böcker och film. Ex. ser jag gärna filmer på topplistan. Och vi säger att väldigt många gillar en bok - så blir jag nyfiken och läser den och oftast gillar jag den också.. Go with the flow ;)

Över till en annan sak. Har en liten kul sak att berätta. Bild nr2. Kan ni gissa vad det är? Personen som gissar rätt får en länkning :)