Mat med mera


2012-02-05 13:20:18 · Daily · 1 KOMMENTARER

Blev inte riktigt som jag hade tänk mig igår = blev inga semlor. Men men det gör inget för just nu ligger bulldegen och jäser. Mums mums! Ibland när jag tänker (som om jag inte tänker 24/7) så funderra jag på hur tjock jag egentligen borde vara för att äta så mycket. I vår familj lagar vi alltid super-duper-mycket mat! Så man får frossa hur mycket man vill! Men "nu" när jag har blivit äldre och förståligare så fattar jag att det finns mat hela tiden...så jag behöver inte äta som en galning. Stackars de som inte ens har något vatten att dricka. Jag är iallafall glad att jag inte är en sån som klagar på mat "all the time". Händer väl någon gång... Och jag är också glad att jag inte blir så "fet" av att äta. Men jag tränar ju några dagar i vecka så då håller man sig på topp frisk?

Tips till er som försöker gå ner i vikt. Det finns igen genväg än att äta rätt och träna mycket/lagom.
Ät vanlig mat. Lite kolhydrater, lite protein, lite fett. LAGOM ÄR BÄST! Ta mindre portioner! Sluta ät godis/snacks! Träna MERA! Då får du bra och hälsosam kropp :)

Oh nej, nu låter jag som en sån där "tränings-bloggare". Ät rätt gör si och så. Nej men detta var bara hur jag gör för att inte gå upp massa i vikt. Om man tränar så gör en semla inte så mycket.weheartit

Postat av: Marie

Åh så gott med hemmagjorda semlor!! :)

2012-02-06 - 10:05:46 | Blogg: http://magnifikamarie.blogspot.com


«Namn
«Mejl (visas ej)
«Blogg


Kom ihåg mig?
bloglovin