na na na


2011-09-15 18:06:50 · Daily · 1 KOMMENTARER

idag så knäckte jag knäet igen !! på presten/dansen. not så kul :( så nu kan jag inte träna idag heller.
jag som skulle sluta och så började jag igen och så hände detta :( så sjukt!
och personalen på landstinget/vårdcentralen är också sjuka! skulle boka tid men de bara "nej, tvärr det finns inga tider alla tider bokade idag och imon. du kan ta lite "ipren" så hjälper det säkert. annars får du åtekomma". LOL!!! man kan inte boka för tider som är om 3 dagar eller något. man måste boka på samma dag och ändå så är det fullt hela tiden :S de är sjuka!

aja skit i skitstövlarna. jag ska nog göra en selena gomez design :) haha har lust med det så ska nog göra en. dock inte just nu måste plugga spanska. vet inte äns hur man säger "yo, tý, él, ella och usted" haha m.m. och nu känner jag mig lat för nu skriver jag inte heller stor bokstav i början av meningarna lol.

just de min dator cpar sig. (skoldatorn) liksom det blir helskärm på alla program man har uppe. men jag har inte äns den dära "dölj aktivitetsfältet" saken på. så skumt. och om jag drar ner musen längst ner så kommer inte aktivitetsfältet upp heller så jag vet inte va som hänt. varje gång ska till något annat program ex. från google chrome till spotify å byta låt så måste jag tryck på Windows-knappen.
SEEGT!

å shit. jag är seeg. har skivit as mkt ingen som pallar att läsa, bye!
One Direction - Na na na

Postat av: w a z u p / ♥

oh, vad trist med knät... och bemötandet på vårdcentralen :/ de är hopplösa ibland!

Men hoppas du får ordning på det!

2011-09-15 - 19:58:52 | Blogg: http://wazup.blogg.se/


«Namn
«Mejl (visas ej)
«Blogg


Kom ihåg mig?
bloglovin