Facebook


2011-09-24 14:27:51 · Mixed · 0 KOMMENTARER

Okej. Jag slår vad om att alla ni har Facebook? eller hur? haha nja det finns ju de som inte har de också. Är du en av de? Du avgudar jag dig! Haha! Facebook gör dig besatt. Du blir en såndär "shit jag måste kolla in vad de andra håller på med." eller "å måste lägga upp massa egobilder" eller "OMG! har inte vattnat mina blommor på 5 timmar, vad ska jag göra?". Haha! Det kommer liksom finnas massa anledningar varför du måste logga in på facebook. Själv har jag blivit mer "självstyrd". Jag försöker att inte gå i fällan. Men om du väl har skaffat facebook är det svårt att inte bli besatt och logga in flera gånger per dag. Hur ska vi lösa detta inlandsproblem? Alla barnen hade Facebook utan Siv hon hade ett liv.
Här är några tips av mig, för att du ska blir lite mindre aktiv :)
  • bocka inte för "kom ihåg lösen" då blir det jobbigare varje gång du försöker logga in ;)
  • tänk på att du ska göra alla saker du tänkt att göra innan du loggar in på facebook
  • sitt inte vid datorn för mycket. det ger större risk till att du sitter vid facebook
  • försök att inte spela några "facebook spel" du blir bara beroende av de också. shit måste vattna mina jordgubbar m.m
  • häng mer med kompisarna IRL(in real life)!!! sitt inte på facebook och skriv i deras logga eller chatta med de hela dagarna (okej då kanske du använder MSN men ändåååå)
Okej det var lite om vad jag tycker om facebook. Facebook har tagit massa tid av mig. FEL. Jag har blivit lurad av Facebook. Mitt liv mitt val. Jag ska börja sitta mindre vid Facebook och göra andra saker stället. Ex. TWITTER! nej jag skojar bara.«Namn
«Mejl (visas ej)
«Blogg


Kom ihåg mig?
bloglovin