Läser deckare & pillar med min klocka


2011-10-22 14:43:59 · Daily · 1 KOMMENTARER

Visst är det tur att jag inte valde en så tjock bok. Lol annars hade jag inte orkat läsa ut den. Sen får jag inte bli distraherad av min Smackster klocka. Den är så fin! i love it! Jag tror inte jag har träffat någon irl som har en sån klocka men det verkar som många vill ha en. (nickys.se har också en smackster)
Visst är det roligt ibland när man har något som någon annan inte har. Asså jag menar inte att retas då, men det blir liksom coolare. LOL, jag låter jätteego. Men det är som man skulle ha en jättefin tröja som igen annan har.

Postat av: sara

Fin ny design du har! :D Jag undrar om du kan ändra färgen där man ser inläggen, för det är lite svårt att se vad det står när det är röd backgrund. Om det går kan du testa med vit? men jag är inte helt säker på att det blir snyggt så kan du typ skicka en bild på hur det blev så kan jag skriva en kommentar om jag vill ha vit eller röd backgrund på inläggen! KRAMIS! <3<3 och jag skulle gärna vilja ha kategorier! (Mina kompisar tyckte att det skulle bli bättre med det) förlåt att det blir mycket att göra, hoppas det är okej, för annars kan det vara som det är! om du inte orkar änder! ;) <3<3<3<3 och förlåt för en sån lång kommentar!

2011-10-22 - 15:09:00 | Blogg: http://biebersbaby.blogg.se/


«Namn
«Mejl (visas ej)
«Blogg


Kom ihåg mig?
bloglovin